Kategóriák

Légtisztító

BONECO 2055D Elektrosztatikus digitális légmosóBONECO 2055D Elektrosztatikus digitális légmosóBONECO 2055D Elektrosztatikus digitális légmosó

BONECO 2055D Elektrosztatikus digitális légmosó

Garancia: 3

összehasonlítás

109 990 Ft

Darab: + -

egyszerű és hatékony kombi megoldás a levegő párásítására és tisztítására
digitális kivitelezés, mellyel akár szabályozhatja az elérni kívánt páratartalmat
a digitális kijelző mutatja az aktuális páraszintet, még kikapcsolt állapotban is
a digitális kijelzőn figyelmeztet az esetleges karbantartásra kéthetente, és az Ezüstrúd cseréjére évente
hatékony légtisztítás, párásítás 2-5 dl/ óra teljesítménnyel, max 50 m2-hez (140 m3-ig)
padlófűtés esetén a párásítási hatékonyság a többszörösére nő, akár egy egész lakás optimális páraszintjét elérheti a BONECO 2055D légmosókkal
aromaterápiára is alkalmas
az elektrosztatikus rendszernek köszönhetően, a légtisztítás sokkal hatékonyabb, mivel a légmosó mágnesként magához vonzza a szállóport, polleneket, szöszöket
svájci mérnökök által tervezett, több mint 10 éves kutatómunka eredménye
nincsen benne cserélendő szűrőbetét, így nem igényel több beruházást, hosszú távon gazdaságosabb
a svájci gyár, európai üzemében készült légmosó
tárcsái hatékonyan párásítanak, a levegőben tisztítja többek közt a szállóport, polleneket, állatszőrt, az elektrosztatikus rendszer miatt, sokkal hatékonyabban
a természetes párolgás elvén, teljesen automatikusan szabályozza a helység optimális páraszintjét
az egyik legújabb technológia, rendelkezik az Európai Allergiakutató Alapítvány (ECARF) ajánlásával
csendes, rendkívül halk üzemelés
a tárcsák rendszeres tisztítást igényelnek, azonban karbantartásuk egyszerű, és gazdaságos
nagyon alacsony fogyasztás jellemzi
nem fúj ki vízcseppeket, és vízkövet, így magas ásványianyag tartalmú vízhasználatnál ideális
a megfelelő, higiénikus működés érdekében a BONECO tartozékként adja az Ionizáló Ezüstrudat a 2055D légmosóhoz
hosszú élettartam és vevő elégedettségi GARANCIA
A BONECO 2055D típusú légmosó, hogy tisztít?
A 2055D légmosó egyedülállósága abban rejlik, hogy a beszívott levegőt elektrosztatikusan feltölti, így a 16 tárcsára sokkal eredményesebben rátapadnak a levegőben található szemcsék, megsokszorozva ezzel, a légtisztító hatást.

Aromaterápiára is van lehetőség, a kis rózsaszín kehelybe egy illóolajjal átitatott vattapamacsot lehet elhelyezni. FONTOS, hogy a vízbe, a tartályba az olaj ne kerüljön bele!

A különleges tárcsák hosszú, alapos mérnöki munka eredményei. A légmosó alsó tartályába adagolja a vizet, ahol a tárcsák lassan forognak. A légmosó tárcsáinak speciális felületén filmszerűen megtapad a víz, mely a ventilátor segítségével könnyedén elpárolog. Ez a forgás és a levegő beszívása pedig biztosítja a hatékony légtisztítást, mivel a tárcsákon megtapadnak a porszemek, pollenek, allergén anyagok, és belemossák azokat a vízbe.

A BONECO 2055D légmosó rendelkezik elektromos páramérővel, amellett, hogy természetesség elvén szabályozza a helység optimális páraszintjét, a digitális kijelzőn 30-70 %-ig lehet beállítani a kívánt páraszintet.

A BONECO és AIR-O-SWISS légmosókból nem távozik látványosan a pára, a természetes, porlasztás nélküli párásításnak köszönhetően, a légmosók nem fújnak ki vízkövet, így magas ásványianyag tartalmú (kemény) csapvíz használata mellett is javasolt. Persze az utóbbi esetben szükség lehet a tárcsák gyakoribb, heti rendszeres, ecetes tisztítására.

A tisztítás, karbantartás nagyon egyszerű
A légmosó vízzel átmosott alsó tartályába kell beleönteni a 20 %-os ecetet (ha érzékeny az erős szagokra, akkor javasoljuk Calc Off használatát) és a tárcsákat a helyére téve, néha meg kell forgatni a tartályban őket.
FONTOS: a légmosót ne működtesse ecettel, és ne használjon más vízkőtelenítő folyadékot a fentieken túl!

Amennyiben annyira elvízkövesedtek a tárcsák, hogy az egyszerű áztatás nem segít, a tárcsákat könnyedén, egyenként leszedeti a középső tartóról, és így beáztatva őket egy vödörben, hatékonyabb lesz a vízkőmentesítés!

Ha házilag nem tudja megoldani a tárcsák vízkőtelenítését, hívjon minket, szakszerelőnk elvégzi a karbantartási feladatokat!

Az alacsony fogyasztás miatt, és a megfelelő légtisztítás, párásítás érdekében ajánlatos a légmosót folyamatosan működtetni. Így csak a víz pótlásáról és a tisztításáról kell megfelelően gondoskodnia, és élvezheti a tiszta, optimális páratartalmú levegőt otthonában!

Amennyiben hosszabb távra mennek el otthonról, hétvégi pihenésre, vagy nyaralásra, természetesen nem kell működnie a légmosónak, ebben az esetben a légmosót megfelelően ki kell tisztítani, és szüneteltetheti a használatát.

A BONECO gondoskodik a higiénikus működésről!
A hosszú távú, és gazdaságos megoldás, mely híven tükrözi a svájci minőséget, az Ionizáló Ezüstrúd (ISS, 7017). Az ISS rúdból fokozatosan oldódó ezüst ionok, megakadályozzák a mikrobák elszaporodását, antibakteriális hatást nyújtanak a légmosó tartályában, biztosítja a higiénikus működést! Az optimális hatás elérése érdekében, cseréje évente szükséges.

A BONECO 2055D légmosó a téli időszakban, radiátoros, vagy konvektoros fűtés esetén, vagy a nyári időszakban max. 50 m2-ig ajánljuk, egy ekkora helységnek biztosítja az optimális páraszintet, és megfelelően tisztítja a levegőt.

Padlófűtés esetén, a földre lehelyezve, azonban növeli a víz párolgásának hatékonyságát, ez esetben akár az egész lakás hatékony párásítására alkalmas. 
Hangtalan működése miatt, hálószobába is javasoljuk.

A légmosó karbantartása rendkívül egyszerű, kéthetente javasolt a tartály belső, ecetes, vagy CalcOff al történő tisztítása, és az ezüstrúd évenkénti cseréje.

A BONECO 2055D légmosó légtisztító technikai adatai:
Hálózati feszültség 230V / 50Hz
Teljesítmény 24W
Párásító képesség 3-5dl/h
Javasolt szoba méret max. 50m2, 140m3
Zajszint <25/43dBA
Víztartály 4,5+3 l
Méretek 38 x 32 x 42,5 cm
Súly (üresen) 5,9 kg
Elektromos vezeték hossza 2 m

Hasonló termékek

Daikin MC70LVM légtisztító

Daikin MC70LVM légtisztító

Javasolt helyiségméret: 46 m2

összehasonlítás
162 244 149 990 Ft
Részletek
Boneco H680 légtisztító

Boneco H680 légtisztító

Javasolt szoba méret: 100m2 (250m3)

összehasonlítás
349 990 329 990 Ft
Részletek
Boneco W490 légtisztító

Boneco W490 légtisztító

Javasolt szoba méret: max. 60m2, 140m3

összehasonlítás
129 990 119 990 Ft
Részletek