Kategóriák

Hírek

Központi porszívók

2017-04-25

 

 

Éppen hogy végzett a takarítással és már is száll a por az otthonában? Hogy segíthetünk ezen a problémán? Például egy központi porszívó rendszerrel!

 

 

 

 


A normál porszívók csak a por egy részét tüntetik el, azonban a szellőzőn keresztül bizonyos mennyiség visszajut a légtérbe, s így a felkavart por hamarosan újra lerakódik. A központi porszívó rendszer teljes mértékben kijuttatja a port és a szennyeződéseket a helyiségből, ráadásul jóval nagyobb szívóerővel bír, mint a hordozható porszívók, aminek köszönhetően ritkábban kell takarítani. A központi porszívók által nyújtott tisztításnál jobb és alaposabb megoldás nem létezik.


Ráadásként a háziasszonyok munkáját jelentősen megkönnyíti a konyhai szemétlapát adapter beépítése is, amely a konyhaszekrény lábazatába van beépítve. Az adapter szintén a rendszer része. Az oda söpört morzsákat, kisebb konyhai szemeteket egy kar elfordításával egyszerűen beszippantja.

A rendszer kiépítését, amennyiben lehetséges, célszerű az építkezés vagy felújítás időszakára ütemezni, hisz a falvésés nem kerülhető el, de megéri a vele járó munkát, hisz a központi porszívók élettartama rendkívül hosszú, több évtizedre (25-30 évre) tervezik őket, így a beruházás költsége többszörösen megtérül.

A központi porszívó gép típusának kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Ilyen a takarítandó terület nagysága és az alkalmazott csatlakozási pontok száma, épp ezért nem csak a kivitelezést, hanem már a megfelelő porszívó gép kiválasztását is érdemes szakemberre bízni.


 

Kínálatunk között számtalan féle porszívó található, melyek közül szívesen segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbbet! http://www.szellozesinfo.hu/termekek/Porszivogep/

További részletkért keresse webáruházunkat, vagy érdeklődjön személyesen üzletünkben!

Vissza