Kategóriák

Hírek

Több szempontból is hasznos lehet egy légtisztító!

2018-10-24

Több szempontból is hasznos lehet egy légtisztító!
Nézzük csak mire gondolunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mi a baj a levegővel? Alapesetben, egy tiszta, jó széljárású környéken, főleg vidéken, tulajdonképpen semmi. Teljesen normális dolog, hogy apró részecskéket, porokat tartalmaz.
De ugye te sem szeretsz órákon át takarítani, nap, mint nap, újra meg újra? A légtisztító többek között ezen is segít! Bár nem takarít ki helyetted, nem törli le a port a szekrény tetejéről, a virágok leveléről vagy a nagyi sosem használt porcelán étkészletéről viszont a levegőben szálló por kiszűrése által jelentősen lassíthatja a porosodási folyamatot. Ami nincs, az nyilvánvaló, hogy leülepedni sem tud.

 


 

Sajnos azonban nem mindenki él olyan helyen, ahol tiszta levegő vesz körül bennünket, a városok levegője sokkal szennyezettebb. Ha városban laksz szinte biztos, hogy több szennyező anyag jut a tüdődbe, mint a vidéki rokonoknak. A nagyobb forgalom, az ipar generálta légszennyezettség, a magas házak között megrekedő levegő nem csak az utcán okozhat gondot, de a lakás levegőjébe is bejut. Ebben a helyzetben is különösen jól jön egy légtisztító, mert bár a szellőztetéssel továbbra is bejut a szennyezet levegő, a légtisztító gyorsan megszűri ezt, így otthon tiszta, egészséges és biztonságos környezetben lehetünk családunkkal.

Allergiás, asztma esetén is jó ötlet egy légtisztító beszerzése, hisz ha a problémát okozó anyagok koncentrációja csökken, azzal a tünetek erőssége, súlyossága is csökken, vagy akár teljesen meg is szűnhetnek.

Egy jó légtisztító tehát több szempontból is hasznos lakótárs, segíti otthonunk tisztántartásában, egészséges környezetet biztosít és segít az allergia elleni harcban is!  

Kínálatunkban számos légtisztító készülék található, nézd meg őket weboldalunkon:
http://www.szellozesinfo.hu/termekek/Legtisztito/

Vissza