Kategóriák

Hírek

Száraz levegő ellene használja Ön is a Boneco 7145 Ultrahangos párásítót!

2016-12-15

 

Tudja, hogy hány fok van az otthonában?És azt, hogy milyen a pártartalom?

Kevesen szoktak erre figyelni, pedig fontos lenne!

 

 

 

Azt mindenki észreveszi, ha az ablakokon csurog a víz, penészfoltok jelennek, vagy épp dohossá válik a levegő. Ezek a jelek utalnak arra, hogy túl magas páratartalom van otthonunkban, de mi a helyzet azzal, ha túl száraz a levegő? Ennek is vannak jelei, de ezek valamiért kevésbé közismertek, pedig ezekre is érdemes odafigyelni. Például, ha kiszáradt torokkal ébred, reggel köhög, az orra bedugul, kiszárad, a virágok hervadnak, a fa bútorok recsegnek, deformálódnak érdemes a páratartalmat egy páratartalom mérővel leellenőrizni, hisz ezek mind arra utalnak, hogy túlságosan száraz a levegő.


Az ideális pártartalom 40-60% között van, ha ez alá esik a levegőben mért pára párásításra van szükség. Tökéletes választás lehet a probléma megoldására a Dél Klíma által forgalmazott Boneco 7145 Ultrahangos párásító.

A Boneco 7145 típusú ultrahangos párásító készülék a svájci BONECO hidegpárásító család egyik népszerű tagja. A speciális kialakítású 4. generációs BONECO ultrahang technológia által az ultrahangos párásító készülék mikroszkopikus cseppekre porlasztja szét a vizet, majd látványos ködként fújja ki a helyiségben. A köddé alakított folyadék egy csendes ventillátor segítségével távozik a helyiségbe, ahol elpárolog.


Az 5 literes tartálynak köszönhetően 1 feltöltéssel maximális teljesítményen is 12 órán át  üzemel a készülék. Alacsony energiafogyasztású, hogy ne zavarja az éjszaki pihenést különösen halk működés jellemzi és a víz higiéniája is többszörösen biztosított.

Technikai adatok:

Max. helyiségméret 30m2 (85 m3) 
Méret 28 x 28 x 32 cm 
Súly 4,0 kg 
Feszültség 230Volt/50Hz 
Telj. felv. 40 W 
Zajszint < 25 dB(A) 
Párásítás 400 g/h 
Űrtartalom 5 liter

Ha úgy érzi Önnek is megoldás jelenthet egy ilyen készülék keress a Dél Klíma kínálatában az alábbi linken: http://www.szellozesinfo.hu/termekek/Parasito/Boneco_7145W_ultrahangos_parasito

Elérhetőségeinken és üzletünkben is készséggel állunk rendelkezésére.

Vissza