Kategóriák

Hírek

Párátlanítás a Midea-val

2016-07-29

 A párás levegő káros hatásai közé lehet sorolni, hogy elszaparodnak otthonunkban az atkák és penészgombák, allergiás reakciók kialakulhatnak, asztma és szénanátha tünetei súlyosbodhatnak. Ezeken kívül a baktériumok elszaporodásában is közrejátszik.

 

 

Szerencsére van megoldás, amennyiben otthona párás, dohos, méghozzá a Midea MDDG-20EN3 párátlanító. Ezzel a berendezéssel 30 liter / nap vizet tud kiválasztani otthona levegőjéből, ezzel az optimális 45-60% között tartja a páratartalmat. A kategóriájában piacvezető készülék néhány óra alatt akár nagyobb légtereket is párátlanít. Kiváló formatervezésének köszönhetően minden lakásban észrevehetetlen a készülék. Vízgyűjtő tartálya a teljesítményével arányos, 4,7 liter. 

Napjainkban szinte elengedhetetlenné vált a páramentesítő használata az épületek párazáró szigetelésének köszönhetően. A mobil páramentesítők mint a Midea is a háziasszonyok egyik kedvence. Mosás után, ha a ruhák nem száradnak elhelyezik az adott helységbe és a kiteregetett ruhák néhány órán belül száraz lesz. Munkafolyamatoknál is hasznos készülék, ugyanis festés előtt a helységet teljesen ki lehet szárítani!

 

 

Hidegben a fürdőszobák külső llevegővel határos falai gyakran nem válnak szárazzá, ugyanis felületük nem éri el az adott páratartalomhoz tartozó harmatponti hőmérsékletet, ennek következtében igen gyorsan - 72 óra alatt - penészes lesz. Ezekre a problémákra nyújt megoldást a páramentesítő készülék. 

A Midea mobil páramentesítő készülékei vezető helyet vívtak ki maguknak, kiváló minőségükkel, energiatakarékos üzemeltetésóükkel, valamint tartósságukkal.  További információt a párátlanító, páramentesítő berendezésekről megtalálhat a  http://www.szellozesinfo.hu weboldalon, illetve telefonon értékesítő kollégáinktól

Vissza