Kategóriák

Hírek

Párásítás? Légtisztítás? BONECO a jó megoldás!

2017-02-08

 A Boneco márka egy svájci családi vállalkozásból nőtte ki magát. A család több mint 50 évvel ezelőtt műanyagipari gyártással kezdett el foglalkozni és mára 3 kontinens több országban található cégcsoporttá, részvénytársasággá nőtte ki magát.

A műanyag termékek gyártása mellett a vállalkozást még egy másik profil is jellemzi, ez pedig a légkezelő üzletág (Air Treatment Systems). Otthoni és irodai felhasználásra fejlesztenek és gyártanak légtisztító és párásító készülékeket. Céljuk, hogy munkájuknak köszönhetően az egész világon elérhető legyen a svájcihoz hasonlatos, közismerten jó minőségű levegő.

 

 

Mára két márkanéven kerülnek le a gyártósorukról a hightech párásító és légtisztító készülékek: a prémium minőségű párásítók BONECO brandként lettek ismertek és egyes típusok AIR-O-SWISS márkanéven kerülnek ki a gyár falai közül.

 

A BONECO és AIR-O-SWISS párásítók, levegőtisztítók a háztartások komfortját fokozzák, a megfelelő, optimális páratartalmat és tisztított, allergénmentes, szűrt levegőt biztosítanak.

A termékek kialakításánál a funkcionalitás mellett a hosszú távú használat, csendes működés és környezettudatosság is nagy figyelmet kap.

 

A BONECO és AIR-O-SWISS termékek gyártásánál a gyár a legjobbra törekszik:

·     erőforrásaival megvalósítja a felhasznált nyersanyagok újrahasznosítását, valamin tartósságra törekszik

·    a hosszú élettartammal, tartós, jó minőségi műanyag részekből összeállított párásító készülékek, légtisztító berendezések hosszú ideig használatban vannak a háztartásokban

·         természetes alapanyagú vízkőtelenítőt és csíramentesítőt fejlesztett ki

·        a vízlágyító patronok utántölthetőek, a műanyag patronokkal sem terhelve a környezetet

·        kidolgozta és folyamatosan továbbfejleszti  a szűrőbetét nélküli légmosó technológiát

 

 

 

A gyár nagy büszkesége, hogy BONECO / AOS  az első szűrőbetét és adalékanyag nélküli légmosó készülék, amely megkapta az ECARF (Európai Központi allergiakutató Alapítvány) 5 csillagos Allergiás embereknek javasolt minősítést.

Nem kell többé papír szűrőt cserélni, nem kell vegyszert, adalékanyagot használni, a készülék a vízzel mossa át a levegőt, melynek higiénikusan tartására a szabadalmaztatott ISS Ezüst ion technológiát alkalmazzák.

 

Magyarországon termékeik közel 15 éve kerültek először a háztartásokba és immáron a Dél Klíma Kft.-nél is több típusú készülék is megtalálható.

Kattintson az alábbi linkre és nézze meg az általunk forgalmazott Boneco termékeket:
http://www.szellozesinfo.hu/kereso/?keres_nev=boneco

Vissza