Kategóriák

Hírek

Párás, dohos, esetleg már penészes is a lakása? Ruhái kellemetlen szagúak? Félti a sajátja és családja egészségét? Van megoldás!

2016-10-21

 

 

 

 

 

 

 

A lakások, irodák optimális páratartalma 50-60% között kellene, hogy legyen, de az őszi, téli hűvösebb, párás, esős időben a nedvességtartalom óhatatlanul megemelkedik mindenhol. Mivel a kinti levegő párássága okozza a problémát, szellőztetéssel tartósan nem lehet csökkenteni a benti páratartalmat. Hatékony, esztétikus és végleges megoldás lehet az otthonában gondot okozó magas páratartalom csökkentésére egy páramentesítő, párátlanító készülék.

 

A Midea cég nem csak klímák, de párátlanító készülékek szempontjából is világszínvonalú gépeket kínál ügyfelei részére. A Dél Klíma Kft. kínálatában is több típus felelhető, de ezek közül is az egyik legjobb ár-érték aránnyal bíró termék a MIDEA MDDG 20DEN3 QA3 ION ionizátorral szerelt páramentesítő, párátlanító készülék.

Nagyon modern készülékek, melyek automatikusan működnek, amikor elérik a beállított páratartalmat kikapcsolnak, majd ha ismét megnövekszik a levegőben található víz mennyisége újraindulnak. Működésük nem befolyásolja a szoba hőmérsékletét és nagyon csendesek. Rendszeres használat mellett nagyjából egy-két hét elteltével kezdenek a penészfoltok eltűnni, pár hét eltelte után pedig a penészgomba már egyszerűen le is söpörhető a falról. A MIDEA MDDG 20DEN3 QA3 ION készülékek 3 év garanciával rendelkeznek.  Nagy, 3 literes tartályának köszönhetően nem is kell gyakran hozzányúlni, és a túlcsordulástól sem kell tartanunk, hisz a készülékek el vannak látva egy túlcsordulás elleni védelemmel, így leállnak, ha a tartályuk megtelik vízzel.

Azonban nem „csak” erre jó egy ilyen készülék! A ruhák szárításában is segítségünkre lehet, hisz képes összegyűjteni a vizes ruhákból kiáramló nedvességet is, így azok lényegesen gyorsabban száradnak.


Ha szeretne Ön is egy a Dél Klíma által forgalmazott MIDEA MDDG 20DEN3 QA3 ION készüléket kattintson az alábbi linkre, vagy érdeklődjön személyesen üzletünkben.

http://www.szellozesinfo.hu/termekek/Paramentesito/MIDEA_MDDG-20DEN3-QA3-ION_ionizatorral_szerelt_paramentesito_paratlanito 

Vissza