Kategóriák

Hírek

Páramentesítés még hatékonyabban

2015-09-28

 A MIDEA MDDG-30DEN3 párátlanító készülék kinézetre teljesen megegyezik a kategóriájában piacvezető 20l/nap teljesítményű kissebb testvérével. A másfélszeres teljesítménye viszont alkalmassá teszi nagyobb légterek tartós páramentesítésére is. Műszaki paramétereit tekintve természetesen mindenben nagyobb. A méretei minden irányban 3-5 cm -rel nagyobbak, viszont ez a kiváló formatervezésnek köszönhetően csak akkor vehető észre, ha a két készülék egymás mellett van. A vízgyűjtő tartálya a teljesítény arányával együtt nőt 4,7 literre. Emellett a zajszint csak 3,5 dB -el nőt, így 50 dB, ami a 30 liter/napos kategóriában kiváló értéknek számít. A MIDEA MDDG-30DEN3 páramentesítő légszállítása 215 m3/óra, ennek a hatékony légszállításnak köszönhetően aktívan tudja kiválasztani a vizet a levegőből. A kezelő felület letisztult és érthető. Beállítható folyamatos párátlanítás és kívánt páratartalomra tőrténő, automatikus kapcsoltatás is. Ez a gyakorlatban annyit jelet, hogy 35-85% közt 5% -os lépésenként beállítható az elérni kívánt páratartalom érték. A szakma szerint az 45-55 % -os páratartalon érték a leginkább optimális az emberi tartózkodásra.

A mai jól szigetelt épületek kiváló párazárással is rendelkeznek, aminek a következménye, hogy a páramentesítő készülékek használata, napjainkra szinte elegedhetetlenné vált. Nem csorog a pára az ablakon, nincs dohos szag csak az optimális páratartalmú levegő. A háziasszonyok nagy kedvencei közé is tartoznak a mobil páramentesítő készülékek, mert pl. a mosott ruhák, a kiteregetést követő néhány órán belül teljesen szárazak lesznek. 

Hideg időben a fürdőszobák külső levegővel haltáros falai gyakran nem akarnak szárazzá vállni, mert a felületük nem éri el az adott páratartalomhoz tartozó harmatponti hőmérsékletet. Ha pedig nyirkos marad egy felület az 72 óra múlva penészs lesz. Az ilyen problémák kiküszöbölésére is kiválóan alkalmasak a párátlanító készülékek.

Az adott készülék vízkiválasztó kapacitását állandó 30 fokos hőmérséklet és 80% relatív áratartalom mellett adják meg. Tehát senki ne várjon otthoni körülmények közt ennyi vizet naponta a gyűjtőtartályba! Ez az érték adja a páramentesítő készülékek összehasonlításának az alapját.

A MIDEA mobil páramentesítő készülékei az utóbbi években vezető helyet vívtak ki maguknak a magyarországi vásárlók körében. Kiváló minőség, energiatakarékos üzemeltetés és tartósság jellemzi a MIDEA termékeket.

Vásároljon Ön is MIDEA 20 vagy 30 liter/ nap teljesítményű párátlanító készüléket, raktárról, azonnal, országos ingyen kiszállítással!

Dél-Alföldi Klíma Kft

 

Vissza