Kategóriák

Hírek

Mire jó a DAIKIN MC70L légtisztító? Segít abban, hogy egészséges környezetben élhessünk

2016-12-16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A víztisztítók használata már elterjedt, hisz mind tudjuk az élethez a tiszta víz elengedhetetlen. Ugyanígy van ez a levegővel is, hisz levegő nélkül nem élhetnénk.

Egy ember átlagosan egy nap 22 000-szer vesz levegőt, mely körülbelül 11 000 liter levegőnek felel meg, de ebből vajon mennyi teljesen tiszta, egészséges?

Azt nem tudjuk elérni, hogy bármerre járunk csak és kizárólag tiszta levegő bennünket körbe, de a Dél Klímával közösen arról tehetünk, hogy legalább otthonunkban, tiszta, egészséges levegő vegyen körbe bennünket.

 

 

 

Miért fontos otthonunk levegőjének tisztítása?

  1. Mert a nap 24 órájából általában 12 órát otthon töltünk
  2. Mert otthonunkban töltött idő alatt is több ezerszer veszünk levegőt.
  3. Mert ez egészséges élethez nem csak a víz tisztítása fontos, hisz a levegőben is vannak szennyeződések, melyek annyira kicsik, hogy akadálytalanul jutnak a tüdőbe.
  4. Mert a téli hónapokban a kiszáradt levegő is sok problémát okoz.
  5. Mert a pollen, a por és az állatszőr csak néhány potenciális forrása az allergiának, az asztmának és a légzőszervi problémáknak.

 

 A Daikin MC70L légtisztító különösen hatékony a levegő tisztításában: a Streamer technológiának köszönhetően, a szennyezett levegő egy hat-rétegű szűrőn keresztül megy át mielőtt ismét a légtérbe kerülne. A berendezés megszűri és semlegesíti a levegőben lévő port, pollent, atkákat, baktériumokat és a kellemetlen szagokat.

 

Az üzemmódtól függően, a légtisztító különböző méretű helyiségekhez alkalmas akár 46 m² -ig. Nagyteljesítményű üzemmódban a megtisztított légmennyiség 420 m3/h. A légtisztító berendezés kompakt méretű, könnyen hordozható, áthelyezhető egyik helyiségből a másikba. A csendes üzemmódban hangteljesítménye csupán 16 dB(A), így szinte hangtalanul akár éjszaka is képes a tiszta és friss levegőt biztosítani.

A légtisztító egyszerűen takarítható, nem igényel nagyobb karbantartást, redőzött szűrőjét is elegendő kétévente kicserélni. A cserére a készülék külső paneljén egy automatikusan felvillanó jel figyelmeztet. 

 

Keresse webáruházunkban az alábbi linken:

http://www.szellozesinfo.hu/termekek/Legtisztito/DAIKIN_MC70L_legtisztito, vagy üzletünkben személyesen Szegeden, a Textilgyári út 3. szám alatt.

 

 

 

Vissza