Kategóriák

Hírek

Mire használható egy mobil páramentesítő?

2015-11-02

 A háziasszonyok körében népszerű dolog, hogy amikor a téli időszakban nem száradnak a kimosott ruhák, akkor a párátlanító segítségével néhány óra alatt meg tudják szárítani a mosott ruhákat. Erre a feladatra kiválóan alkalmas lehet a MIDEA MDDG-20DEN3 párátlanító készülék.

A másik praktikus dolog, hogy festés előtt a helyiséget teljesen kiszárítjuk egy páramentesítővel. Ennek következtében (a festő is sokszor elámul) a fal gyorsan magába szívja a festék víztartalmát és szinte azonnal száraz lesz a felület. Lakossági körökben erre a feledatra is bőven elegendő lehet egy 20 liter / nap víz kiválasztású MIDEA MDDG-20DEN3 mobil párátlanító készülék.

Sokan használják (főleg vidéken) frissen betöltött kolbász és szalámi szárítására. Ám itt mértékkel szabad csak használni, mert a páratartalom nem csökkenhet 70% alá (de ez már egy másik szakma). Viszont a MIDEA páramentesítő 35 és 85 % páratartalom érték között 5%-os lépésenként precizen beállítható. Ezen felhasználás esetén figyelnünk kell a környezeti hőmérsékletre. Nem csak a MIDEA páramentesítők, hanem minden mobil páramentesítő csak +10 celsius fok felett tud hatékonyan működni. 

A páramentesítő készülékek vízkiválasztó kapacitása minden esetben +30 celsius fokon és 80% relatív páratartalom mellet van megadva. Tehát kár kétségbe esnünk, ha azt tapasztaljuk, hogy a párátlanító készülékünk nem választ ki annyi vizet naponta, mint amit a katalógusban szerepeltetett adattábla mutat.

Aktív, teremben végzett csoportos sport foglakozások alkalmával is kiváló szolgálatot tehet egy MIDEA páramentesítő. Ilyenkor a helységben felfokozódott, magas páratartalom kellemetlen lehet (pl. spinning, aerobic, torna esetén). A megoldást ez esetben egy nagyobb kapacitású MIDEA MDDG-30DEN3 páramentesítő jelentheti. Ennek a készüléknek 30 l/nap a vízkiválasztó kapacitása.

A MIDEA MDDG-20DEN3 ár / érték aránya kiválló, a magyar vásárlók elégedettségét stabil, energiatakarékos és megbízható működédével vívta ki. A MIDEA a párátlanítók piacán piacvezető szerepet tölt be.

Pára és penészmentes otthont kívánunk mindenkinek!    

Vissza