Kategóriák

Hírek

Milyen a páratartalom otthonában?

2017-11-23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az a kérdés, amire kevesen szokták tudni a választ pedig nagyon is fontos lenne…

 

Azt mindenki észreveszi, ha az ablakokon csurog a víz, penészfoltok jelennek, vagy épp dohossá válik a levegő. Ezek a jelek utalnak arra, hogy túl magas páratartalom van otthonunkban, de mi a helyzet azzal, ha túl száraz a levegő? Ennek is vannak jelei, de ezek valamiért kevésbé közismertek, pedig ezekre is érdemes odafigyelni. Például, ha kiszáradt torokkal ébred, reggel köhög, az orra bedugul, kiszárad, a virágok hervadnak, a fa bútorok recsegnek, deformálódnak érdemes a páratartalmat egy páratartalom mérővel leellenőrizni, hisz ezek mind arra utalnak, hogy túlságosan száraz a levegő.

 

 

 

Mennyi az ideális páratartalom és mit tehetünk, ha nem otthonunkban nem éri el ezt a levegő pára szintje?

Az ideális pártartalom 40-60% között van, ha ez alá esik a levegőben mért pára, párásításra van szükség. Többféle párásító készülék létezik, mind működés, mind típus szerint. A sokféle lehetőség közöl, ezúttal mi a Dél Klíma által forgalmazott Boneco 7145 Ultrahangos párásítót ajánljuk figyelmetekbe.

 

 

 

A Boneco 7145 típusú ultrahangos párásító készülék a svájci BONECO hidegpárásító család egyik népszerű tagja. Az ultrahangos készülék mikroszkopikus cseppekre porlasztja szét a vizet, majd látványos ködként fújja ki a helyiségben. A köddé alakított folyadék egy csendes ventillátor segítségével távozik a helyiségbe, ahol elpárolog.

 

Az 5 literes tartálynak köszönhetően 1 feltöltéssel maximális teljesítményen is 12 órán át  üzemel a készülék. Alacsony energiafogyasztású és, hogy ne zavarja az éjszaki pihenést különösen halk működés jellemzi és a víz higiéniája is többszörösen biztosított.

 

Ha úgy érzi Önnek is megoldás jelenthet egy ilyen készülék keress a Dél Klíma kínálatában az alábbi linken:

http://www.szellozesinfo.hu/termekek/Parasito/Boneco_7145W_ultrahangos_parasito

 

Elérhetőségeinken és üzletünkben is készséggel állunk rendelkezésére.

Vissza