Kategóriák

Hírek

Miért kell párátlanítani?

2018-10-19

 

 

 

 

 

 

 

A lakások, irodák páratartalma akkor optimális, ha 40-60% között van. Páramentesítésre alapvetően akkor van szükségünk, ha egyes helyiségekben magasabb a levegő nedvességtartalma, ami rengeteg negatívumot hordoz az ott tartózkodók számára. A nedves levegő lecsapódva a falakon, ablakokon és berendezési tárgyakon dohos szagot, penészesedést okozhat és az egészséget károsító gombák spóráinak milliói kerülhetnek a levegőbe.

A penész nem csupán esztétikai probléma, súlyos egészségügyi panaszokat is okozhat, ezért nem szabad félvállról venni a problémát. Légzési nehézségeket is okozhat, főleg az arra érzékenyek például allergiások számára. Továbbá a nedves, páradús levegőjű helyiségekben a tárolás is problémát jelenthet megrövidítve így az ott tárolt tárgyak élettartamát és tönkretéve azok minőségét.


 

Hatékony megoldást jelenthet a páratartalom optimalizálására egy megfelelő párátlanító, páramentesítő készülék.
Használatával sok problémától mentesülhetünk és pénzt takaríthatunk meg, mert nem kell a falakról a penészt levakarni, fertőtleníteni és újrafesteni azt, akár évente.

Otthonunkon túl, alagsorok, pincék, tároló helyiségek és ruhaszárításra szánt helyiségek, mosókonyhák elmaradhatatlan kelléke is lehet egy páramentesítő, de előszeretettel alkalmazzák ezen berendezéseket raktárakban, könyvtárakban, levéltárakban és múzeumokban is.

Páramentesítő készülékeinket itt találod meg:
http://www.szellozesinfo.hu/termekek/Paramentesito/


 

Akcióink közül pedig ajánljuk figyelmedbe a MIDEA MDDG-20DEN3-QA3-ION, vagyis ionizátorral szerelt páramentesítő, párátlanító készülékünket, amiről részletes leírást itt találsz:
http://www.szellozesinfo.hu/termekek/Paramentesito/MIDEA_MDDG-20DEN3-QA3-ION_ionizatorral_szerelt_paramentesito_paratlanito

 

Vissza