Kategóriák

Hírek

MIDEA MDDG 20DEN3 QA3 ION páramentesítő

2017-10-19

 

 

 

 

 

 

 

Bár most még szép napos időben van részünk, hamarosan beköszönt az igazán szürke, párás, őszi idő…

A kinti időjárás természetesen mindig hatással van otthonunkra is, a rossz idővel együtt levegőben lévő nedvességtartalom óhatatlanul megemelkedik mindenhol. A szellőztetés ilyenkor sajnos nem segít, hisz kint is minden nyirkos, párás.

Hatékony, esztétikus és végleges megoldás lehet az otthonában gondot okozó magas páratartalom csökkentésére egy páramentesítő, párátlanító készülék.

A Midea cég nem csak klímák, de párátlanító készülékek szempontjából is világszínvonalú gépeket kínál ügyfelei részére. A Dél Klíma Kft. kínálatában is több típus felelhető, de ezek közül is az egyik legjobb ár-érték aránnyal bíró termék a MIDEA MDDG 20DEN3 QA3 ION ionizátorral szerelt páramentesítő, párátlanító készülék.

 

Nagyon modern készülékek, működésük nem befolyásolja a szoba hőmérsékletét és nagyon csendesek. Amikor elérik a beállított páratartalmat kikapcsolnak, majd ha ismét megnövekszik a levegőben található víz mennyisége újraindulnak. Nagy, 3 literes tartályának köszönhetően nem is kell gyakran hozzányúlni, és a túlcsordulástól sem kell tartanunk, hisz a készülékek el vannak látva egy túlcsordulás elleni védelemmel, így leállnak, ha a tartályuk megtelik vízzel.

Ha szeretne Ön is egy a Dél Klíma által forgalmazott MIDEA MDDG 20DEN3 QA3 ION készüléket kattintson az alábbi linkre, vagy érdeklődjön személyesen üzletünkben.

http://www.szellozesinfo.hu/termekek/Paramentesito/MIDEA_MDDG-20DEN3-QA3-ION_ionizatorral_szerelt_paramentesito_paratlanito

Vissza