Kategóriák

Hírek

MIDEA MDDG 20DEN3 QA3 ION ionizátorral szerelt páramentesítő, párátlanító

2016-12-05

 

 

 

 

 

 

 

A Midea cég nem csak klímák, de párátlanító készülékek szempontjából is világszínvonalú gépeket kínál ügyfelei részére. A Dél Klíma Kft. kínálatában is több típus felelhető, de ezek közül is az egyik legjobb ár-érték aránnyal bíró termék a MIDEA MDDG 20DEN3 QA3 ION ionizátorral szerelt páramentesítő, párátlanító készülék.

Nagyon modern készülék, mely automatikusan működnik, amikor eléri a beállított páratartalmat kikapcsoln, majd ha ismét megnövekszik a levegőben található víz mennyisége újraindul. Működése nem befolyásolja a szoba hőmérsékletét és nagyon csendes, zajszintje mindössze 46,5 dB. Rendszeres használat mellett nagyjából egy-két hét elteltével kezdenek a penészfoltok eltűnni, pár hét eltelte után pedig a penészgomba már egyszerűen le is söpörhető a falról. Otthonunkon belül, ha kell, könnyen tudjuk mozgatni is, hisz mindössze 13 kg és a mérete 35x51x23 cm-es.

A MIDEA MDDG 20DEN3 QA3 ION készülékek 3 év garanciával rendelkeznek.  Nagy, 3 literes tartályának köszönhetően nem is kell gyakran hozzányúlni, és a túlcsordulástól sem kell tartanunk, hisz a készülékek el vannak látva egy túlcsordulás elleni védelemmel, így leállnak, ha a tartályuk megtelik vízzel. Napi párátlanítási teljesítménye 20 liter/nap.

Azonban nem „csak” erre jó egy ilyen készülék! A ruhák szárításában is segítségünkre lehet, hisz képes összegyűjteni a vizes ruhákból kiáramló nedvességet is, így azok lényegesen gyorsabban száradnak.

Ha szeretne Ön is egy a Dél Klíma által forgalmazott MIDEA MDDG 20DEN3 QA3 ION készüléket kattintson az alábbi linkre, vagy érdeklődjön személyesen üzletünkben.

http://www.szellozesinfo.hu/termekek/Paramentesito/MIDEA_MDDG-20DEN3-QA3-ION_ionizatorral_szerelt_paramentesito_paratlanito

Vissza