Kategóriák

Hírek

Légtisztítók, légmosók

2017-10-31

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben van a családjában, közvetlen környezetében allergiás személy, akkor bizonyára tudja, hogy mennyire kellemetlen és bosszantó lehet a váratlanul jelentkező tüsszögési, köhögési roham, amely orrfolyással, szemviszketéssel és kellemetlen közérzettel jár...

Aki életében egyszer megtapasztalta már az említett allergiás reakciókat máson, vagy esetleg saját magán, az garantáltan mindent megtesz annak érdekében, hogy soha többé ne jelentkezzen újra a kellemetlen panasz. Ebben lehet nagyszerű társ egy légmosó, légtisztító készülék.


 

A háztartási célú légtisztító készülékek amellett, hogy párásítják a helyiséget, arra valóak, hogy csökkentsék a légszennyezettséget, frissítsék a benti levegőt, a levegőből kiszűjék a port, apró szöszöket, virágport, a szmog káros hatású anyagait, továbbá a levegőben található és terjedő baktériumokat, vírusokat is. Ebből következik, hogy nem csak az allergia elleni védekezésben nyújthat nagy segítséget egy légtisztító, hanem az influenzajárvány, vagy egyéb, levegőben terjedő légúti megbetegedés megelőzésében is.


 

A légmosó készülékek folyamatosan üzemeltethetők, fogyasztásuk elenyésző. Nappal mindenképpen célszerű hosszú időn keresztül működtetni, de ha van rá lehetőség, akkor éjszaka is előnyös bekapcsolva hagyni a nyugodt alvás érdekében. A készülékből származó zaj, nem hangosabb, mint egy hagyományos ventilátor, így nem zavarja pihenésünket sem.

Vannak önszabályozó típusú légtisztítók, amelyek minél szárazabb levegőt észlelnek, annál többet párologtatnak el a készülékből. Ahogy a páratartalom emelkedik, a légmosók úgy szívnak be egyre nedvesebb levegőt, ezáltal tartja az ideálisnak tekinthető 50-60% között a relatív páratartalmat.

Légmosó vásárlás minimális fenntartási költséget jelent, hiszen nincs bennük cserélendő szűrőbetét, viszont fontos a rendszeres karbantartás.

Kínálatunkban számos légmosó, légtisztító készülék található, nézze meg őket weboldalunkon:
http://www.szellozesinfo.hu/termekek/Legtisztito/

Vissza