Kategóriák

Hírek

Központi porszívó rendszerek lényege!

2017-09-15

 

 

 

 

 

 

 

A központi porszívó rendszerek egy falba, aljzatbetonba épített falicsatlakozókban végződő csőhálózatból és egy fixen felszerelt nagy szívóerejű központi porszívógépből állnak. Egy ilyen rendszer segítségével a takarítás rendkívül hatékonnyá válik és a pollenekre, poratkákra is tökéletes megoldást kínál. Hogy lehet ez?  Úgy, hogy a központi porszívók a beszívott levegőt egy ún. kipufogócsövön keresztül a szabadba juttatják, így jelentősen csökken a bútorokra leülepedő por mennyisége, ezzel szemben hagyományos porszívók a pornak csak egy részét távolítják el, a többit a ki fúvott levegővel együtt a porszívózott helyiségbe juttatják vissza.

 

Új otthon építésekor a rendszer kiépítését célszerű még az építkezési fázisokba beütemezni, vagy egy már meglévő otthon esetén a felújítási időszakban kivitelezni, hisz a falvésés sajnos nem kerülhető el.

 

A kivitelezés két részből áll: először a csőrendszer kialakítása történik meg vízszigetelés után, de még az aljzatbeton lerakása előtt, majd a már kész épületbe kerül beszerelésre a központi porszívó gép. A kiépítéskor érdemes szemétlapát adapter is beépíteni a konyhába, vagy az előszobába, hisz segítségével minden piszkot pillanatok alatt eltüntethetünk, ezzel is tovább könnyítve otthonunk tisztán tartását.

 

A központi porszívógépet ajánlott olyan helyre telepíteni (pince. garázs, stb.), ahol nem okoz gondot a gép zaja, illetve ahonnan a gép által beszívott levegő a szabadba vezethető.

Sokan azt gondolják, hogy a családi házak komfortja fokozhat egy ilyen rendszerrel, épp ezért fontos kiemelnünk, hogy lakótelepi lakásokba is beépíthető.

 

Kínálatunk között számtalan féle porszívó található, melyek közül szívesen segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet! http://www.szellozesinfo.hu/termekek/Porszivogep/

További részletkért keresse webáruházunkat, vagy érdeklődjön személyesen üzletünkben! 

Vissza