Kategóriák

Hírek

Így vernek át az olcsó árakkal

2019-10-22

Már csak nosztalgia

 

Az órától kezdve a mobilon át egészen az ajtóig minden “okos”. A legújabb technikai vívmányoknál az egyszerű kezelhetőség és a hatékony működés kulcsfontosságú. Nincs ez másképp a klímáknál sem. Nem akarunk találomra beállítani hőfokot: a 23 fok legyen 23 fok, télen pedig a meleg levegő percek alatt járja körbe lakást, ne kelljen rá fél órát várni.

 

Ha odavagy a minél modernebb, letisztultabb megoldásokért, a klímatechnológia igazodik az igényeidhez. Néhány éve még elképzelhetetlennek tűnt volna a WIFI vezérlésű klíma, az alvás automata funkció, vagy hogy a gázfűtést kiválthatja a levegő-levegő hőszivattyú. Mindez ma már nem vízió, a Dél-Klíma kínálatában megtalálod a legfejlettebb légkondikat. 

 

“Jó-jó, de mi a matek? Mennyit költsek egy klímára?” Segítünk!

 

Hidd el, magaddal tolsz ki

 

Szögezzük le, hogy nálunk nem találsz olcsó vackokat: ha ellátogatsz szegedi üzletünkbe, vagy megnézed a weboldalt, láthatod, hogy termékpalettánk a középkategóriától felfelé terjed. Erősen hangzik, de meggyőződésünk, hogy nem engedheted meg magadnak az olcsó fajtákat! Ebben egy csepp ellentmondás nincs, hiszen anyagilag mindig a rossz minőségű termék után kell a legtöbbet fizetni.

 

Lehet, hogy a vételár kedező, de ha fél szezon után felmondja a szolgálatot a berendezés, vehetsz újat, és máris többet költöttél rá, mintha alapból egy megbízható klímát szereztél volna be. Ugyanígy cipővásárlásnál, ha minden tavasszal ki kell dobni az előző évben vásárolt gagyi sportcsukát, ne vegyél még egy cipőnek alig nevezhető kínai lábbelit. Költséghatékonyabb egy jó minőségű darabra pénzt áldozni, aminek a talpa nem szakad le három délutáni kocogás után.

A 0 forintos kezdőrészlet is szimpla pszichológia

 

A klímák vonatkozásában is sokkal drágább folyamatosan szerelőt hívni, rosszabb esetben pedig új készüléket vásárolni. Ha hajlandó vagy a középkategóriától felfelé válogatni, az évenkénti szervizelés mellett sokáig tesz majd jó szolgálatot a nálunk vásárolt légkondi. 

 

Alapvető probléma, hogy anyagi téren (is) hajlamosak vagyunk kizárólag a rövidtávú megtérülésre figyelni. Sajnos így vagyunk kódolva, és erre a viselkedésre épülnek a különböző akciók, a gyorshitelek, a nulla forintos kezdőrészletek, és minden olyan termék vagy szolgáltatás, amire bár a vásárláskor keveset költesz, később a saját pénztárcádon tapasztalhatod meg, mennyivel olcsóbb lett volna a megbízhatóságot szem előtt tartani az ár helyett.

 

Ha szeretnéd megtudni, hogy a Te otthonodba mi a leghatékonyabb és legmodernebb megoldás, keress minket bátran a 70/435-3879-es telefonszámon, vagy várunk szeretettel Szegedi üzletünkben!

Vissza