Kategóriák

Hírek

BONECO 2055D légmosó

2016-12-18

 A BONECO 2055D légmosót azoknak ajánljuk, akik:

- egyszerű párásítási és légtisztítási megoldásra vágynak

- allergiában, vagy asztmában szenvednek, hisz nekik különösen fontos az optimális páratartalom mellett az is, hogy levegő megfelelően tisztítva is legyen az allergén anyagoktól

- akiknél nagyon magas a víz ásványianyag tartalma, így nehezen megoldható ultrahangos párásító üzemeltetése

- akik padlófűtéses vagy padlószőnyeges lakásban laknak

 

A Boneco 2055 Elektrosztatikus légmosó egyszerre tisztítja és nedvesíti a levegőt.  Vízen átvezetve természetes úton tisztítja meg a levegőt a legkisebb szennyeződésektől is és elektrosztatikus rendszerének köszönhetően még hatékonyabban tisztít.

 

A párásítást 16 különleges nedvesítő tárcsa végzi, amely feleslegessé teszi a hagyományos, cserélhető szűrőket. A lassan forgó nedves tárcsák között szívja át a szoba levegőjét, a víz elpárolog, a vízkő viszont a tárcsákon marad. A kemény műanyag tárcsák nem szívják magukba vízkövet, ezért egyszerűen lemosható róla.

 

A gép önszabályozó, ami azt jelenti, hogy minél szárazabb a levegő, annál több víz párolog el a készülékből. A páratartalom emelkedésével egyre nedvesebb levegőt szív át a tárcsák között, amikről egyre kevesebb víz tud elpárologni, így automatikusan az ideális 50-60%-os szinten tartja a relatív páratartalmat. A készülékben nincs semmilyen elektromos vagy mechanikus páraszint-szabályzó egység, maguk a speciális nedvesítő tárcsák szabályozzák a páratartalmat.

 

A lassan forgó nedves tárcsák között szívja át a szoba levegőjét, ahol a víz elpárolog, az apró szálló szöszök és porszemcsék pedig rátapadnak a tárcsákra. A tárcsákról minden fordulattal a vízbe mosódik a szennyeződés. A speciális tárcsa kiképzésnek köszönhetően a vízből csak egy leheletnyi vízfilm tapad a tárcsákra a vízben lebegő szennyeződések nem.

 

 

 

A még hatékonyabb tisztítás érdekében a Boneco 2055-ös elektrosztatikus rendszerrel van felszerelve. Ez a beszívott levegőt elektrosztatikusan feltölti, így a porszemcsék még könnyebben rátapadnak a forgó nedves tárcsákra.

 

A víztisztaság biztosítására a berendezés egy speciális ionizáló ezüstrúddal (ISS) van felszerelve. Az ezüst már régóta közismert antibakteriális tulajdonságáról, több mint 650 fajta baktérium és vírus ellen hatásos és minden párásító készülékben alkalmazható. Az Ionizáló ezüstrúd (ISS) a vízben ezüst ionáramlást idéz elő, s ez az esetlegesen előforduló mikroorganizmusokat elpusztítja.

 

Az illóolaj adagoló aromaterápiára is alkalmassá teszi.

 

Tökéletes ajándék lehet szeretteinek karácsonyra is, hisz az egészégtől nagyobb ajándék nincs a világon.
Megtalálja készülékünket webáruházunkban:

http://www.szellozesinfo.hu/termekek/Legtisztito/BONECO_2055D_Elektrosztatikus_digitalis_legmoso, vagy üzletünkben Szegeden, a Textilgyári út 3. szám alatt. 

Vissza