Kategóriák

Hírek

Aventa termékekről általánosságban

2016-06-30

 Az Awenta háztartási ventilátorok alkalmazása:

A háztartási ventilátorok maximálisan 40-45C hőmérsékletű tiszta (vagy páradús), levegő mozgatására (általában elszívására) alkalmasak, jellemzően szakaszos (nem 24/24 órás) üzemeltetés mellett. Fontos kiemelni, hogy a konyhai páraelszívásra, ahol a levegő nem csak párával, hanem zsírszemcsékkel is terhelt lehet, a konyhai páraelszívók hivatottak. Ilyen célú felhasználása a szellőztető ventilátorok alkalmazása nem javallott, idő előtti meghibásodással ill. garanciavesztéssel járhat. Fontos kiemelni, hogy a konyhai páraelszívásra, ahol a levegő nem csak párával, hanem zsírszemcsékkel is terhelt lehet, a konyhai páraelszívók hivatottak. Ilyen célú felhasználásra a szellőztető ventillátorok alkalmazása nem javallott, valamint idő előtti meghibásodással illetve garanciavesztéssel is járhat.

 

 

Ventilátor kiválasztásánál figyelembe kell vennünk a szellőztetni kívánt helység méretét, mivel mind teljesítményben, mind csőméretre különböző termékek állnak rendelkezésre. Továbbá figyelni kell az elszívott levegő kivezetésének a módjára is, valamint, hogy hol tudjuk elhelyezni a készüléket. A felhasználó maga kérhet extra- vagy kényelmi funkciót is amennyiben igényt tart rá.

Az Awenta által biztosított megoldások magukba foglalják mind a klasszikus és letisztult kialakítást, némely ventilátorhoz különböző színű, méretű és kialakítású előlap is választható, így lakásába illőt tud magának rendelni minden felhasználó. Rengeteg új modell jelenik meg egyedi kialakítással. Pénztárcabarát, a legalacsonyabb ár jellemzi, ennek ellenére a teljesen megbízható készülékek hatékony légcserét bonyolítanak le.

 

 

Műszaki jellemzőiket tekintve változó teljesítménnyel, mérettel kerülnek forgalomba. A legtöbb ventilátor alacsony hangteljesítménnyel működik, csendesek, így nem zavarják a hétköznapi életet.  Kapható golyós illetve siklócsapággyal ellátott Awenta háztartási ventilátor is, mely készülék gördülékenységét befolyásolja. 

 

Vissza