Kategóriák

Hírek

A Tekno Pointról általánosságban

2016-09-08

 A Tekno Point széleskörű szolgáltatásokat biztosít ügyfeleinek. A céljuk, hogy a komfort a mindennapjaink részévé váljon, ezzel emelje az életszínvonalunkat, melyben a Dél Klíma Kft. is szerepet játszik.

A cég légkondicionáló rendszerei minőségi és technológiai szempontból is a legjobb megoldást nyújták lakossági, kereskedelmi valamint ipari használatra egyaránt. A speciális rejtett klímaberendezéseikkel megoldást nyújtanak azokon a helyeken, épületekben is, ahol a hagyományos rendszer nem kivitelezhető.

 

 

A mai modern kivitelezésű házak, lakások stb. esetében igen fontosak a megfelelő szellőztető rendszerek kialakítása, melyben a Tekno Point szintén élen jár. Az általuk forgalmazott minőségi átfogó szellőzés technikai rendszerek hozzájárulnak a jobb levegőminőség eléréséhez, szem előtt tartva az energiatakarékos megoldásokat, hogy környezetünk se szenvedjen hátrányt.

 

 

Háztartási és ipari porszívóik a zárt rendszerüknél fogva a legjobb megoldással bírnak az allergiamentes környezet kialakítására. A por és pollen szinte mindenhol megtalálható melynek egészségkárosító hatásai megnehezítik a mindennapi életet, légúti megbetegedésekhez vezetnek. Költséghatékony, nagy szívőerővel, csendes, kényelmes használat, valamint ingatlan értéknövelő. Kell -e ennél több?

 

A Dél Klíma segíti, hogy a felhasználók ezeket a termékeket szakértőktől szerezze be valamint telepítse be. Munkatársainktól további információt tudhat meg e széleskörű választékról. Érdeklődhet telefonon, valamint személyesen is értékesítő kollégáinktól.

Vissza