Kategóriák

Hírek

3 ok, amiért megéri már ma szellőztető rendszert beszerelni!

2017-09-29

 

 

 

 

 

 

 

A mai energiatakarékos, jól szigetelt épületek legfőbb jellemzője a zárt, légtömör épületszerkezet. A szellőztetés és friss levegő azonban közérzetünk és egészségünk szempontjából is nagyon fontos.

Elsőre kézenfekvő megoldásnak tűnik, hogy szellőztessünk rendszeresen, akár 1-1 ablakot állandóan hagyjunk is nyitva, azonban ha ezt a megoldást választjuk, akkor számolnunk kell néhány kellemetlen mellékhatással is…

Felmerül a kérdés, hogy akkor mégis mi lehet a megoldás? A válasz: kontrollált szellőztetés, szellőztető rendszerrel!


Nézzük, mi az a 3 fő ok, amiért megéri már ma szellőztető rendszert beszerelni

1. Megoldás a friss és tiszta levegőre:
A finomport, virágport, pollent kiszűrő opcionális finomszűrő biztosítja a kinti levegő tökéletes megszűrését. A berendezésnek köszönhetően a külső káros anyagok kint maradnak, a belsőket pedig elvezeti.
A széndioxid-tartalom maximum 1000 ppm alatt marad.
Segít elkerülni a penészesedést azzal, hogy megakadályozza a túlságosan nagy páratartalom kialakulását.

2. Energiatakarékosság:
A hővisszanyeréssel akár 50%-os energiamegtakarítás is megvalósítható. Mit jelent ez a gyakorlatban? Alacsonyabb fűtési költségeket.

3. Kényelem:
Nincs konyhaszag, dohányfüst, nedves levegő: otthonodban friss, tiszta levegő vesz körül, amelynek egészségre gyakorolt hatása pótolhatatlan. Nyugodtabban fogsz aludni, segíti a koncentrációs képességet, csökkenti a stresszt.
A berendezés kezelése gyerekjáték.

Ha szeretnél otthonodba te is egy hasonló rendszert, érdemes a beszerelést az építkezés, vagy felújítás idejére ütemezni, hisz ha épület összes helyiségét szeretnénk becsövezni elszívó és befújó ágakkal az utólagosan elég sok bontással járhat.

Ha szeretnél további felvilágosítást érdeklődj bemutatótermünkben Szegeden a Textilgyári út 3. szám alatt. Készséggel állunk rendelkezésedre!

Vissza